FCH arbejder stadig på Ibrahim

Agent arbejder med opholdstilladelse

Et af sommerens spændende nye islæt har været den 19-årige ghanesiske midtbanespiller Aminu Ibrahim, der er blevet skiftet ind i træningskampene mod Lyngby og AB.

Det har han gjort så godt, at FC Helsingør udtrykker ønske om at tilknytte Ibrahim til spillerstaben.
– Han er en spændende type, som vi kan se nogle muligheder i. Han vil meget gerne spille hos os og vi er også interesserede. Lige nu arbejder hans agent med tingene, der blandt andet handler om en opholdstilladelse, fortæller sportschef Johnni M. Christensen.

Aminu Ibrahim kom til Danmark i marts måned via sit venskab med FC Nordsjællands midtbanespiller Kamal Issah, der i efteråret skrev en 3-årig kontrakt med vicemestrene. I efteråret 2012 forsøgte han sig i den spanske liga, hvor han var 6 måneder i Madrid hos Rayo Vallecanos B-hold, der spillede i Segunda Division B.

Forinden spillede han i Ghana i klubben Liberty Professionals FC, men nu kan fremtiden altså hedde FC Helsingør.
– Jeg er rigtig glad for at have fået chancen og håber at kunne udvikle mig i klubben. Min favoritposition er den centrale midtbane, men jeg spiller der hvor træneren vil have mig, siger Ibrahim.

I første omgang forsøgte han sig i AB, hvor han også deltog i en kamp i Reserveholdsligaen. Akademikerne fandt ham dog for let, men måtte i søndags konstatere, at han formåede at skabe masser af drive, da han blev sendt på banen i træningskampen mellem de to hold.

– FC Helsingør er en god klub og jeg glæder mig til at blive en del af holdet. Vi arbejder på en tilladelse og jeg håber at kunne få den indenfor 5-7 dage, fortæller han på engelsk til FCHNET.