FCH afviser tilbud på Daniel Jørgensen

Israelske Maccabi Netanya rygtes interesseret i forsvarsspilleren

Daniel Jørgensen i duel med Alexander Sørloth fra FC Midtjylland. Mens Crystal Palace tilsyneladende har budt 75 mio for nordmanden, er israelske Maccabi Netanya ude med et bud på Jørgensen. Både FCM og FCH har indtil videre takket nej, forlyder det. Foto: Claus Birch

Ifølge Tipsbladet har FC Helsingør i dag afvist et tilbud fra den israelske klub Maccabi Netanya på forsvarsspilleren Daniel Jørgensen.  FCH-direktør Janus Kyhl bekræfter interessen for FCH-spilleren, men ikke det konkrete tilbud.

FAKTA
Daniel Segev Jørgensen (f. 04.02.1991)
Position: Forsvar
Klubber: Helsingør IF, Elite 3000 Helsingør, FC Nordsjælland, Næstved Boldklub, FC Roskilde, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 11 / 1
Landskampe: Danmark U19 (12 kp) og Danmark U18 (4 kp) fra 2008-10
Kontrakt til: 30.06.2019

Daniel Segev Jørgensen skrev en 2-årig kontrakt med FC Helsingør i sommeren 2017 og spillede sig i løbet af efteråret ind i startelleveren på superligamandskabet. Han har også fået meget spilletid i vinterens træningskampe og med risikoen for at anfører Andreas Holm og Martin Fisch ikke bliver klar til forårspremieren, har FCH tilsyneladende ikke ønsket at gamble med forsvarsmulighederne

– En klub har lagt et bud på Daniel Jørgensen, som vi har takket nej til. Vi står i en situation, hvor der skal meget tungtvejende grunde til at sælge nogle af vores spillere. Med så kort tid tilbage af transfervinduet, er det svært at gå ud og sælge så vigtig en spiller, siger Kyhl til tipsbladet.dk.

Det er ifølge bladet det israelske medie Sport5, der har afsløret Maccabi Netanya’s interesse i FCH-spilleren. Det skyldes også, at han har israelsk pas og dermed ikke vil tælle som udlænding i klubben.

Til bold.dk siger Janus Kyhl:
– Vi regner med at holde på spillerne til det sidste, men hvis der er klubber, som mener, at vores spillere er interessante, så må de også være klar til at betale det, de koster.

Den 26-årige midtforsvarer kommer oprindeligt fra Helsingør, hvor han spillede indtil han som 15-årig blev hentet til FC Nordsjællands talentakademi. Herfra skiftede han i 2010 til Næstved Boldklub, hvor han i løbet af seks sæsoner blev en af sydsjællændernes helt store profiler og bar anførerbindet i flere sæsoner. Herefter spillede Daniel Jørgensen én sæson i FC Roskilde, inden han vendte hjem til Helsingør.

GemGem

GemGem

GemGem