FC Roskilde – FC Helsingør 0-2

Bet25 Liga, 25. marts 2016 i Roskilde Idrætspark

På en scoring efter bare 13 sekunders spil af Martin Koch, fulgt op godt tre minutter senere af Mads Aaquist, vandt FC Helsingør Skærtorsdag 2-0 over FC Roskilde. En sejr der bragte helsingoranerne op på Bet25 Ligaens 6. plads og faldt på den helt rigtige dag. Efter 22 runder udloddes anden del af årets TV-penge nemlig til Bet25 Liga-klubberne og de tre point i Roskilde sendte således også en god portion cool cash i klubkassen.

Der var blot spillet 13 sekunder, da FC Roskilde med en håbløs tilbagelægning til keeper Frederik Vang spillede matchbolden over på FC Helsingørs fødder. Martin Koch opsnappede bolden, afdriblede keeperen og scorede i det tomme net. Dermed snuppede forwarden også rekorden for det hurtigst scorede mål i FC Helsingørs historie, hvor Casper Sørensens 28-sekunders scoring mod Skjold i 2008 således blev overgået med god margin.

Men FCH var ikke færdige i Roskilde, hvor der kun gik godt tre minutter yderligere før det blev 2-0. Mads Aaquist fik halvt liggende vippet bolden over hjemmeholdets keeper og scorede dermed sit første mål for FC Helsingør.

En ønskestart for Christian Lønstrups tropper, der formåede at holde kontrollen halvlegen ud, mod et rystet og uopfindsomt spillende Roskilde-hold.

Der kom lidt mere tyngde i “Ørnene” i anden halvkeg, hvor Mikkel Bruhn måtte levere en stor redning da Mikkel Nøhr slap igennem. Meget mere var der dog ikke i FC Roskilde og FCH kunne helt fortjent tage på påskeferie med tre points i taskerne.