FC Nordsjælland varmede op på Helsingør Stadion

Uafgjort 1-1 mod AIK Stockholm

20-02-2015, Farum, Denmark: Martin Vingaard of FC Nordsjaelland in action during the Danish Alka Superliga match between FC Nordsjaelland and Randers FC at Farum Park. (Photo by Claus Birch).
Martin Vingaard spillede de første 45 minutter da FC Nordsjælland spillede 1-1 mod AIK Stockholm på Helsingør Stadion. Foto: ClausBirchDK.

Der var prominente gæster i byen, da FC Nordsjælland torsdag spillede sin første træningskamp i forberedelserne til den kommende superligasæson. Modstander var svenske AIK Stockholm, der skulle bruge kampen som forberedelse til deres europæiske kvalifikationskamp mod finske Vaasa.

Blot 150 tilskuere var mødt op på Helsingør Stadion og de kunne se FCN bringe sig foran efter bare syv minutters spil, da Martin Vingaard og David Moberg Karlsson stod for arkitekturen bag Oliver Thycosens scoring.

Andreas Maxsø bürde have øget kort efter pausen, men sparkede svagt da han fik chancen fra straffesparkspletten. I stedet blev det 1-1 da Nabil Bahoui headede bolden i nettet. En afslutning som FCN-keeper Alex Runarsson nok burde være nået ned til.