Reserver: FC Nordsjælland – FC Helsingør 1-3

Reserver, 18. oktober 2021 på Right to Dream Park

Oliver Drost scorede to flotte mål mod FC Nordsjælland. Foto: Claus Birch.

Oliver Drost blev dobbelt målskytte, da FCHs reserver tog en 3-1 sejr over FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Der var masser af kendte navne i aktion, da FC Nordsjællands Superligareserver tog imod mandag eftermiddag. Det var da også hjemmeholdet der lagde bedst ud, men FCHs unge keeper Hjalte Petersen kom godt fra start, med en pragtredning i fødderne på Tochi Chukwuani efter bare 20 sekunders spil.

I stedet kom FCH foran efter 8 minutter, da de pressede højt mod målmand Eduardo Dos Santos Haesler, der sendte bolden næsten ud i fødderne på Sebastian Czajkowski. Angriberen tog et enkelt træk og krøllede bolden op i målhjørnet fra kanten af straffesparksfeltet.

En kæmpe fejl af FCN-holdet og det blev værre endnu efter 16 minutter, hvor ubeslutsomt forsvarsspil gav bolden til Oliver Drost. Han trykkede resolut af fra distancen og bragte de lyseblå foran 2-0.

Et flot mål af Drost, der såmænd gentog kunststykket kort efter pausen, da han bankede bolden i mål fra en position udenfor straffesparksfeltet.

FC Nordsjælland fik reduceret sent i kampen, men det kunne ikke ødelægge indtrykket af et flot resultat af FCH-holdet.

Assistenttræner Mikkel Thygesen var da også fint tilfreds med indsatsen.
– Jeg synes vi levere et solidt og godt indtryk. Det jeg sagde til holdet inden kampen var, at vi skal gå der ud og være professionelle. Alle her har drømme om at nå langt i deres karriere og det her er første trin på vejen. Det handler om at levere et professionelt indtryk, ligemeget hvor man spiller og foran hvor mange man spiller.