FC Helsingør – HIK 3-1

Træningskamp, 23. februar 2016 i Helsingør Idrætspark

Der var kun en enkelt genganger i startopstillingen fra lørdagens sejr over Trelleborgs FF, da FC Helsingør tirsdag aften tog i mod HIK på kunstgræsset ved Helsingør Hallen. Cheftræner Christian Lønstrup valgte at give lørdagens reserver chancen fra start, men undtagelse af Vito Hammershøy-Mistrati, der igen startede i en offensiv midtbane rolle.

Første halvleg havde FC Helsingør klart overtaget på 2. divisionsklubben og det var helt fortjent at netop Mistrati kunne sende FCH til pause med en 1-0 føring. Forinden havde Mikkel Knudstrup haft et par fine frisparksforsøg, der imidlertid gik over mål. Størst var muligheden dog til Ricki Olsen, der skød forbi efter godt forarbejde af Dia Raofat.

I anden halvleg vendte billedet. Gæsterne kom med et helt andet tempo og fik fortjent udlignet efter en times spil. Hellerup-klubben var også tæt på at komme foran, men Andreas Ravn måtte se sin afslutning tage overliggeren.

Det endte dog alligevel med en sejr til helsingoranerne, der udnyttede et par fejl i HIK-forsvaret og fik scoret ved Ricki Olsen og den indskiftede U-19 spiller Nicolai Dyhl.

– Det handlede først og fremmest om at få set alle dem, der ikke spillede mod Trelleborg og så nogle af de unge fra U19-holdet, sagde Christian Lønstrup, der var tilfreds med indsatsen.

– Det viser jo lidt om, hvor langt vi er kommet, når vi kan stille med et hold 2 eller 3 og så alligevel besejre et af topholdene i 2. division. Vi er kommet op på en anden hylde.

Kun Mistrati fik genvalg fra lørdagens kamp og det var der en god forklaring på.
– Vito er ny og der er nogle sammenhænge som jeg godt ville se. Jeg ville gerne se ham sammen med Ricki, Essam og Elly, forklarede Lønstrup.

Træningskamp
Tirsdag d. 23. februar 2016 kl. 17:30 i Helsingør Idrætspark
FC Helsingør – HIK
3-1 (1-0). Tilskuere: 30
1-0 Viti Hammershøy-Mistrati (32)
1-1 Patrick Timo (64)
2-1 Ricki Olsen (80)
3-1 Nicolai Dyhl (85)

FC Helsingør: Mikkel Bruhn – Daniel Thorup,Hulusi Dolar, Mads Danekilde, Mikkel Knudstrup – Dia Raofat, Jonas G. Hansen – Essam Salamoun, Vito Hammershøy-Mistrati, Ricki Olsen – Daniel “Elly” Pedersen.
Indskiftede reserver: Aris Vaporakis (M), Lukas Svendsen (U19), Ismail Esen (U19), Frederik Kyhl (U19), Icar Djiki (U19), Nicolai Dyhl (U19).
Cheftræner: Christian Lønstrup