FC Helsingør – Fredensborg BI 2-2

Træningskamp, 9. februar 2016 i Helsingør Idrætspark

Med en lille håndfuld U19-spillere i truppen, spillede FC Helsingør tirsdag aften 2-2 mod Fredensborgs danmarksseriehold.

Det blev en ensrettet forestilling på kunstgræsset ved Helsingør Hallen, mod et gæstehold der først og fremmest levede på omstillinger og lange indkast.

– Det var en fin kamp, hvor vi havde fire spillere med fra U19 og ellers spillede med nogle af dem, der ikke har været så meget i kamp. Det var godt at se, hvad de unge står for, siger cheftræner Christian Lønstrup, der havde Jacob Jæger, Christian Pihl, Mikkel Uldahl Nielsen og Frederik Kyhl med fra ungdomsafdelingen.

I den relativt store førsteholdstrup er der endnu ingen af U19-spillere der deltager fast, men det vil komme, siger “Løns”.
– Der er en 4-5 stykker, som er særligt interessante for os og de vil komme til at træne med førsteholdstruppen i løbet af foråret.

På Fredensborg-holdet var en del tidligere FCH-spillere og Danmarksserieklubben har senest fået tilgang af offensivspilleren Nicklas Skou, der har optrådt 43 gange på FC Helsingørs bedste hold.

Træningskamp
Tirsdag d. 9. februar 2016, kl. 17:30 i Helsingør Idrætspark
FC Helsingør – Fredensborg BI
2-2 (2-2). Tilskuere: 25
0-1: NN (15)
1-1: Anders Junge (25)
2-1: Essam Salamoun (30)
2-2: NN (40, straffespark)

FC Helsingør (4-4-1-1): Daniel Jespersen – Daniel Thorup, Oliver Hansen, Rasmus Minor Petersen, Jasin Khayat – Mads Aaquist, Jonas G. Hansen, Hulusi Dolar, Essam Salamoun – Jacob Jæger – Anders Junge.
Indskiftede reserver: Aris Vaporakis (M), Christian Pihl, Mikkel Knudstrup, Mikkel Uldahl Nielsen, Frederik Kyhl.