FC Helsingør – AB 1-2

Træningskamp, 24. februar 2014 i Helsingør Idrætspark

Kun to dage efter den hårde kamp mod Trelleborgs FF, var FC Helsingør mandag aften i aktion mod AB. En intensiv affære med masser af nærkampe og for første gang, måtte FCH forlade træningskampene med et nederlag.

Det blev ironisk nok til den tidligere FCH-cheftræner Benny Gall, der i aftenens kamp var vikarierende cheftræner for gæsterne. Han havde sammensat et hold af spillere fra A-truppen, U19 samt en enkelt spiller fra Bagsværdklubbens Serie 1 hold.

Der blev delt flittigt ud af de gule kort og efter bare 6 minutter så gæsternes Simon Okosun rødt. Af hensyn til udbyttet af træningskampen, fik gæsterne lov at sætte en ny mand på banen i stedet.

Ikke helt efter spil og chancer kunne AB gå til pause med en 2-0 føring. Først på et mål af Patrick Naundrup og i sidste minut kunne den tidligere FCH-anfører Kasper Kristensen trille bolde i nettet til 2-0, efter en gevaldig fejl af Daniel Ruberg.

I anden halvleg var der godt med ungdom på banen, for FC Helsingørs vedkommende spillede de tre U19-spillere Nicklas Skou, Jesper Meyer og Laurits Lund de sidste 45 minutter.

Det gjorde nye Ali Dirawi også og han krydrede sin optræden med at heade reduceringen i nettet, efter godt forarbejde af Martin Junior Christensen og Jesper Meyer.

Det var en kamp med en generelt godt tempo, men ikke med mange åbne chancer til nogle af holdene.

Den tidligere AB’er Mads Brandis var igen med for FCH, hvor han blev prøvet på begge backpladserne.

FC Helsingør – AB
1-2 (0-2). Tilskuere: 65
22.: 0-1 Patrick Naundrup
44.: 0-2 Kasper Kristensen
65.: 1-2 Ali Dirawi