Enghardt afviser lynskifte til Brønshøj

Forsvarsspiller vil nu koncentrere sig om FCH

Det var en FC Helsingør-hold uden Kasper Enghardt i startopstillingen, der tirsdag aften spillede testkamp mod IS Halmia. En disposition der undrede nogle, men forklaringen skulle vise sig at være god nok.

I de timer overvejede den unge forsvarsspiller nemlig et lyn-tilbud fra Brønshøj Boldklub og lignede således en mand der var på vej væk fra de lyseblå.

Til ualmindelig stor lettelse i FCH-lejren valgte Kasper Enghardt dog at takke nej til kontrakttilbudet fra et af 1. divisions tophold og fortsætter således i FC Helsingør.

Tilbudet fra Brønshøj kom kun få dage efter, at Kasper Enghardt havde afvist et tilbud fra svenske Kristiansstad om en fuldtidskontrakt.

– Vi er meget glade for, at Kasper har valgt at blive. Vi hverken kan – eller vil – stå i vejen for vores spillere, men jeg mener, at det er den rigtige beslutning han har taget, siger sportschef Johnni M. Christensen.

Nøgternt set, virker Tingbjerg heller ikke som det optimale sted for den boldspillende forsvarsspiller at fortsætte karrieren. Det er ingen hemmelighed, at Hvepsene ikke ligefrem er kendt for deres opbyggende pasningsspil.

Kasper Enghardt har nu valgt at koncentere sig om foråret i FC Helsingør. For den sportslige ledelse er faren således drevet over i denne omgang, men det synes kun at være et spørgsmål om tid, før det rigtige tilbud – og den rigtige sportslige udfordring – lander foran FC Helsingør stortalent.