Byrådsmedlem påpeger fortsatte mangler på det nye stadion

Peter Poulsen (S) er ked af det sjuskede og uværdige byggeri

Allerede ved indvielsen i august 2019 kiggede ukrudtet frem på skrænterne bag målene. Foto: Claus Birch.

Selvom der næsten er gået et år siden det nye Stadion på Gl. Hellebækvej blev indviet den 8. august i 2019, er der fortsat alt for mange ting der ikke er  i orden, mener byrådspolitiker Peter Poulsen (S).

Han har afleveret en lang liste til Helsingør Kommune og siger til Helsingør Dagblad:
– Der er stadig alt for mange fejl og mangler. Og jeg må sige, at jeg bliver ked af det og skuffet og en lille smule gal over, at et nyt stadion til næsten 100 millioner kroner fremstår så sjusket og rodet og uværdigt.

Peter Poulsen påpeger manglende vedligeholdelse på udenomsarealerne, høj ukrudt på skrænterne bag de to mål og i hjørnerne. Manglende toiletter på langsiden og døre uden håndtag, er også på listen fra Poulsen, der er medlem af Helsingør Byråds udvalg for idræt og fritid

– Vi er bekendt med de problemstillinger, som Peter Poulsen taler om. De ting, der kan være i orden, vil være i orden, når FC Helsingør spiller første hjemmekamp, siger Lars Rich, direktør i Helsingør Kommune til avisen.

Nogle af problemerne skyldes, at entreprenøren gik konkurs inden alle fejl og mangler var udbedret.

Det nye stadion var oprindelig budgetteret til 57 mio. kroner, men endte med at koste 81 mio. kroner. Financieringen til byggeriet, der var mange år undervejs, er sket ved at det attraktivt beliggende areal ved det gamle stadion på Ndr. Strandvej bliver udstykket til boliger.

FC Helsingør spiller sin første hjemmekamp i NordicBet Ligaen fredag den 11. september mod Silkeborg IF.