Brønshøjs Mikkel Jensen træner med FCH

Kantspiller skal måske afløse Daniel Udsen

Brønshøjs 26-årige kantspiller Mikkel Jensen kan være på vej til FC Helsingør. Mandag deltog han i træningen og torsdag vil sportschef Johnni M. Christensen sætte sig med 1. divisionsspilleren og gøre status.

– Mikkel er primært kantspiller, men dækker flere offensive pladser. I morgen finder vi ud af, hvilke muligheder der er, fortæller sportschefen.

Mikkel Jensen har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, men skiftede i sommeren 2007 til Lolland Falster Alliancen. Her var han i halvandet år, inden han i 2009 tog til Brønshøj Boldklub. Hos Hvepsene er det blevet til godt 70 kampe.

Mikkel Jensen kan dermed blive den direkte afløser for Daniel Udsen, der i den forløbne uge valgte Herlev som sin nye klub og dermed kortere vej til træning. I forvejen har FCH kun Anders Holst og Peter Benjaminsen som etablerede kantspillere.

Ved mandagens træning deltog også en svensk spiller, men han blev vejet og fundet for let. Endnu er der ikke noget nyt i jagten på Nick Andersens afløser, hvor FCH indtil forleden havde håbet at tilknytte FC Nordsjællands Søren Henriksen. Det blev der imidlertid ikke noget ud af, da midtstopperen valgte at skifte til HB Køge.