21-årige Enghardt ny anfører

Gall: Han er en god leder

I en alder af blot 21 år, er midtforsvareren Kasper Enghardt nu officielt blev udpeget som FC Helsingørs nye anfører. Enghardt afløser Kasper Kristensen, der tidligere på sommeren skiftede til AB.

Helt overraskende kommer udnævnelsen ikke, idet Enghardt allerede i foråret bar anførerbindet ved et par lejligheder, samt har været anfører i sommerens tre træningskampe.

Alligevel må det siges, at være en smule usædvanligt at have en anfører på blot 21 år. Om valget siger Benny Gall til FCHTV:
– Kasper er en spiller, der er forholdsvis meget i startelleve. Han har været i en udvikling fra han kom, til han har noget kompetence der gør, at han kan være en god leder inde på banen.

CheftrÊner Benny Gall (FC Helsing¯r) instruerer Kasper Enghardt.
Cheftræner Benny Gall har valgt 21-årige Kasper Enghardt som sin nye anfører. Foto: Claus Birch.

Kasper Enghardt kom til FC Helsingør som prøvespiller fra AB’s U19-hold for to år siden og har været fast på divisionsholdet siden, med 50 kampe i bagagen. Selv siger den nye anfører til FCHTV:
– Jeg er en af dem, der har været her længst og det spiller nok lidt ind (på valget, red.). Men ellers ved jeg ikke rigtigt, hvorfor det er faldet på mig.

– Det glæder mig. Det er ikke noget, der betyder så meget for mit spil umiddelbart. Der er ikke noget, jeg skal gøre anderledes, synes jeg.

Jeg skal nok påtage mig det, der bliver. Jeg skal ikke ændre mig og jeg påtager mig de samme opgaver som jeg gjorde før, siger Kasper Enghardt.