Enghardt forlænger med to år

Kaptajnen forlænger til udgangen af 2017

FC Helsingør sikrede sig mandag sommerens måske mest værdifulde underskrift, da anfører Kasper Enghardt forlængede sin kontrakt med yderligere to år. Den 23-årige kaptajn havde oprindelig kontrakt frem til nytår, men er nu sikret for de lyseblå frem til udgangen af 2017.

FODBOLD: Kasper Enghardt (FC Helsingør) i kamp med Martin Jensen (Rishøj) under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og Rishøj Boldklub den 5. oktober 2014 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Anfører Kasper Enghardt har forlænget sin kontrakt, der nu løber til udgangen af 2017. Foto: ClausBirchDK.

Enghardt har i flere sæsoner været en af klubbens største profiler og med forlængelsen sender både anføreren og klubben et solidt signal om de fremtidige ambitioner.

– Enghardt er en nøglespiller for os og det har været meget høj prioritet at få forlænget med ham, siger cheftræner Christian Lønstrup. Han er min anfører, er utrolig stabil og sikker i sit spil og er første mand på holdkortet. Jeg er meget tilfreds med forlængelsen.

Kasper Enghardt kom til FC Helsingør I sommeren 2011 fra AB’s U19-hold og skulle ikke bruge lang tid for at overbevise trænerstaben om sine kvaliteter.

– Kasper var blevet til overs i AB, da han bankede på døren hos os og det skal ingen hemmelighed være, at vi ikke var helt sikre på hans niveau i starten. Men han fik meget hurtigt overbevist os om sit meget store potentiale og siden har han ikke set sig tilbage, men bare fyldt på og fyldt på og har været en meget vigtig brik på vores hold, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen.

Enghardt blev således Årets Spiller i klubben i både 2011/12 og 2012/13, og blev i sommeren 2013 udpeget som anfører, i en alder af blot 21 år.

Ialt har han spillet 108 kampe I den lyseblå trøje og står med kontraktforlængelsen med gode muligheder for at snuppe klubkamprekorden på 147 kampe, der lige nu indehaves af den tidligere anfører Jeppe Christiansen.