Veteranen har forlænget

Morten Juul Hansen har forlænget kontrakt

FC Helsingør har forlænget aftalen med veteranen Morten Juul Hansen, skriver klubben i dag i en pressemeddelelse.

Den alsidige defensivspiller, 35-årige Morten Juul Hansen og FC Helsingør er blevet enige om at fortsætte samarbejdet sæsonen ud, således at “Gummi” fortsat er en del af den trup, som fra en placering som nr. 2 jagter Hvidovres 1. plads i 2. division øst . Derved får FC Helsingør glæde af veteranen i mindst et halvt år endnu.

Morten Avnskjold (Rish¯j) i kamp med Morten Juul Hansen (FC Helsing¯r).
Morten Juul Hansen tager et år mere i den lyseblå trøje. Foto: Claus Birch.

– Vi er meget glade for at “Gummi” fortsætter. Han har været i klubben siden 2009 og har siden da været en meget vigtig og central spiller for FC Helsingør. Han kan spille centralt i såvel forsvar som på midtbanen, men også på de to backpladser og det altid med et meget højt niveau. Selv om han bliver 36 år til marts, så er han stadig fit og i god form. Han har i efteråret vist, at han langt fra er færdig med fodbold på divisionsplan. Han spiller fortsat på højt niveau og er stort set aldrig ramt af skader, hvorfor det er naturligt at fortsætte samarbejdet, når han også selv er motiveret for det.

Morten Juul Hansen debuterede for FC Helsingør i en pokalkamp på Bornholm den 8. august 2009 og har siden da spillet 103 kampe og scoret 21 mål.