To år mere til Vaporakis

Reservekeeper kørt i stilling som Mikkel Bruhns afløser

Aris Vaporakis er klar til at sprælle videre i målet for FC Helsingør. Keeperen har netop signeret en ny kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2019. Foto: Claus Birch

FC Helsingør har mandag forlænget kontrakten med Aris Vaporakis for yderligere to sæsoner, skriver klubber i en pressemeddelelse. Dermed har de lyseblå sikret sig kompetent konkurrence på målmandsposten til Mikkel Bruhn, hvis kontrakt udløber næste sommer, men måske allerede er væk inden da.

FAKTA
Aris Vaporakis (f. 06.01.1995)
Position: Målmand
Trøje nr.: 95
Klubber: B.1903, FC København, AB, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 15 / 0
Kontrakt til: 30. juni 2019
Landskampe for Danmark: 1 (U20), 2 (U19)

Aris Vaporakis kom til FC Helsingør som nyoprykket seniorspiller i oktober 2015 og har siden spillet 15 kampe på førsteholdet. Et antal som FC Helsingørs direktør Janus Kyhl, forventer bliver løftet markant i de kommende år.
– Med denne forlængelse sender vi et klart signal om, at vi satser på Aris i fremtiden. Han har imponeret vores trænerstab i de snart 2 år han har været i klubben, og han lægger konstant på sit spil.

Den 22-årige keeper står netop nu i skyggen af Mikkel Bruhn, men Janus Kyhl forventer ikke, at det vil være tilfældet i de kommende år.
– Vores førstemålmand Mikkel Bruhn, spiller på så højt et niveau, at det i min optik, kun er et spørgsmål om tid, før han rejser videre til en større klub. Og så er det jo positivt, at vi har en ung målmand, som allerede har bevist at han kan gå ind og tage over for Mikkel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Aris kan gå ind og overtage den post, og med den nuværende konstellation har vi samtidig en fantastisk målmandsduo, hvor vi ikke behøver bekymre os, hvis Mikkel må stå over i en kamp.

Aris Vaporakis spillede som ungdomsspiller for FC København, ligesom han har 3 ungdomslandskampe på CVét.