Solrød FC – Elite 3000 Helsingør 2-0

Landspokalturneringen, 5. Indl. rd, 10. juni 2008 på Solrød Idrætscenter

Det startede lovende på den flotte men blæsende aften i Solrød, men siden gik det helt galt, og så måtte Elite 3000 se topholdet i Kvalifikationsrækken løbe med en 2-0 sejr. Havde de lyseblå været mere træfsikre, havde det imidlertid stået 4-0 efter den halve time.

Chancerne blev misbrugt på det groveste, enten reddet af Solrøds korpulente keeper eller ufattelig koncentrationssvigt hos Elitens angribere. I stedet gik det galt i den anden ende, da Solrøds Christian Stoltenberg slap fri på en kontra, og scorede på hjemmeholdets første chance i opgøret.

Efter pausen forsøgte gæsterne at presse spillet frem, men chancerne blev færre og hjemmeholdet lugtede blod. Et par gode muligheder blev misbrugt og til sidst var det næsten forudsigeligt at det ville gå galt bagude. En trist aften for Elite 3000, ikke mindst fordi Abel Ramirez temperament kogte over, således at han blev udvist mens han befandt sig udenfor banen. Elite 3000 spillede således hele opgøret med 11 mand på banen, men det var altså ikke nok!

Landspokalturneringen, Indl. 5.rd..
Tirsdag d. 10. juni 2008, kl. 19.00 på Solrød Idrætscenter

Solrød FC (Kval.rk) – Elite 3000 Helsingør
2-0 (1-0). Tilskuere: 120
1-0 Christian Stoltenberg (28)
2-0 Arian Shokraneh (84)

Elite 3000 Helsingør: Ignacio Sanchez – Casper Mørk, Jeppe Christiansen, Marc Kraft (Anf.), Ronni Andersen – Michael Gorm Nielsen, Dennis Borup, Mikkel Vindahl Nielsen, Abel Ramirez – Tarik Benjellou, Anders Henriksen.
Benyttede reserver: Jonas Rohrberg, Christian Tyron & Paw Bendixen (fri udskiftning).
Cheftræner: Lars Dalsborg.

Advarsler til Helsingør (10 minutters udvisning): Christian Tyron (80), Tarik Benjellou (81).

Udvisning: Abel Ramirez, Helsingør (23. min) – fra reservebænken

Dommer: Tonni Ristorp