Oliver Fihl tager springet fra Serie 2

Tilbage i FC Helsingør efter succes i Frem Hellebæk

Tommelfingeren vendte opad efter en sommers prøvetræning i FC Helsingør og dermed er 22-årige Oliver Fihl igen klar til at trække i FCH-trøjen. Defensivspilleren optrådte for de lyseblå som ungdomsspiller og blev tilbage i 2013/14-sæsonen indlemmet i førsteholdstruppen. En knæskade satte imidlertid stopper for karrieren på topplan og Fihl har efterfølgende optrådt for Frem Hellebæk.

FODBOLD: Oliver Fihl of FC Helsingør during the pre-season match between FC Helsingør and Bolton Wanderers at Helsingør Stadion on July 9, 2016 in Helsingør, Denmark. Photo by: Claus Birch / ClausBirch.dk
Oliver Fihl i kamp for FC Helsingør i sommerens træningskamp mod Bolton Wanderers. Foto: Claus Birch

Her har han været en af nøglespillerne i moderklubbens oprykning til Serie 1 og tilbage i FCH har han imponeret ved sommerens prøvetræning.

– Oliver har imponeret med et meget højt niveau i Serie 2, men han har ydermere imponeret FC Helsingørs sportslige ledelse, og hans nye holdkammerater, ved at kunne gå direkte ind i træningen hos en 1. divisionstrup, fortæller direktør Janus Kyhl.

– Nu er Oliver tilbage for fuld styrke, og det har været spændende at følge ham, og hans udvikling, hos Frem Hellebæk. Nu glæder vi os til at se ham hos FC Helsingør, og jeg er faktisk overbevist om at han kan tage springet til 1. divison, tilføjer Janus Kyhl.

Oliver Fihl har fået en halvårlig amatøraftale og spiller i trøje nummer 29.