Martin Koch fortsætter i HB Køge

Klubskifte i jagten på mere spilletid

En glad målscorer Martin Koch efter kampen i Bet25 Ligaen mellem FC Roskilde og FC Helsingør den 24. marts 2016 i Roskilde Idrætspark. Fremover bliver det HB Køge, der får glæde af den målfarlige boksspiller. Foto: Claus Birch

Efter tre år, 79 kampe og 36 scoringer, har Martin Koch trukket den lyseblå trøje over hovedet for sidste gang. Den 27-årige angriber havde kontraktudløb med FC Helsingør denne sommer og med begrænset spilletid dette forår, kommer det ikke som den helt store overraskelse, at angriberen vil søge spilletid andetsteds.

Det bliver fremover NordicBetLiga-kollegaerne fra HB Køge der får glæde af angriberen, der har skrevet en to-årig kontrakt med “Svanerne”.

– Martin har desværre haft lidt langt til spilletid her i foråret, hvilket nok også skyldes, at han har været lidt uheldig med nogle skader. Det er klart, at når man er skadet, så er der andre der får muligheden for at gribe chance, og her har Martin nok været uheldig med at andre har gjort det godt i hans fravær, siger FCH-direktør Janus Kyhl.

– Vi havde gerne set ham blive i Helsingør, men jeg forstår også godt at han søger spilletid, og andre muligheder. Derfor har han valgt at søge nye græsgange, hvilket vi har den største forståelse for. Martin er en fantastisk dygtig fodboldspiller, og han vil helt klart være savnet, både på og udenfor banen. Vi vil gerne takke ham for hans tid i klubben, og ønske ham alt det bedste fremover, tilføjer Kyhl.

I HB Køge er cheftræner Henrik Lehm yderst tilfreds med sin nye angriber:
– Martin er en stor og stærk angriber, der kan tage fra i boksen, og så er han en god spilstation med ryggen mod mål. Han har vist at han kontinuerligt kan lave mål i 1. Division. Han har en god og moden alder og en stærk personlighed, og er en spiller som kan blive endnu bedre med den øgede træningsmængde og fuld fokus på fodbolden, som han kan få hos os, udtaler cheftræner Henrik Lehm til klubbens hjemmeside.

Martin Koch var den første spiller som FC Helsingør betalte transfersum for, da han i sommeren 2014 blev hentet i Holbæk. Samme efterår blev han kåret til Årets Profil i 2. Division Øst af Spillerforeningen.