Marc Thevis ny talentchef

U17 cheftræner forfremmes i FCH

Marc Thevis, her i aktion som assistenttræner i FC Roskilde, bliver ny talentchef i FC Helsingør. Han afløser Carit Falch, der er headhuntet til U21 landstræner i Lithauen. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør har torsdag ansat Marc Thevis som ny talentchef i klubben. Marc er i forvejen et kendt ansigt i FC Helsingør da han kommer fra en position som cheftræner for klubbens U17 hold.

Marc Thevis tiltræder stillingen med omgående virkning, men vil i den indledende fase dog fortsat fungere i sit hidtidige fuldtidsvirke udenfor klubben. Fra 1. juli 2017 overgår Marc Thevis så til at virke som fuldtidsansat talentchef.

Marc Thevis som er indehaver af UEFA A-licens har tidligere været ansat som talentchef i FC Roskilde, og er således erfaren i den stilling han kommer til at bestride i FC Helsingør. Marc´s opgave bliver at løfte det store talentarbejde, som allerede i dag udføres, til et endnu højere niveau, og målsætningen er da også klar med ønsket om en snarlig B-licens til klubben.

– Vi har ledt efter en kandidat som kunne følge op på det flotte arbejde vores talentsektor har udført gennem de seneste år. Og jeg skal ikke lægge skjul på at der var flere interessante, og yderst velkvalificerede, kandidater imellem, men i sidste ende så stod det klart at Marc er den helt rette til at efterfølge Carit Falch´s fine arbejde, siger direktør Janus Kyhl.

– Marc kender klubben indefra og er et vellidt ansigt blandt såvel spillere som trænere. Derudover er Marc´s kvaliteter uomtvistelige, så jeg er yderst begejstret for at Marc har takket ja til at tage opgaven på sig, tilføjer Janus Kyhl, som ikke lægger skjul på vigtigheden i opgaven.

– Vi har et stålsat ønske om at udvikle egne spillere til vores divisionshold, og dermed er talentchef rollen også en af de absolut vigtigste i vores organisation. Der er en klar forventning om, at en række af de spillere der spiller på vores ungdomshold lige nu, i løbet af en årrække er at finde på vores divisionshold, lyder det afslutningsvis fra Janus Kyhl.