Mads Heidelbach Hansen stoppet

Forsvarsspiller jagter spillertid

Forsvarsspilleren Mads Heidelbach Hansen, der i sommers kom til FC Helsingør fra FC Vestsjælland, har fået ophævet sin kontrakt, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Da Mads kom til FC Helsingør, kom han fra en længere periode på bænken i FC Vestsjælland og var derfor sulten efter spilletid, skriver sportschef Johnni Mosevang Christensen. Han blev desværre efter blot 2 kampe ramt af sygdommen mononukleose, også kaldet kyssesyge, hvilket har holdt ham fra at kunne træne og spille på fuld styrke i næsten 5 måneder, hvorved han mistede sin plads i startopstillingen. Han er nu startet træningen op på fuld styrke igen, men da der for tiden er lidt lange udsigter til fast spilletid, har vi derfor efterkommet Mads´ ønske om at få ophævet kontrakten, således at han kan finde en ny klub at spille for i foråret.

– Vi har været meget glade for Mads, som har en superseriøs indstilling til sin fodbold og er en rigtig god fyr. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden og tak for tiden i FC Helsingør i denne omgang, slutter sportschefen.

22-årige Mads Heidelbach Hansen opnåede spilletid i 7 kampe for FC Helsingør og havde kontraktudløb til sommer.

Mads Heidelbach Hansen (FC Helsing¯r) header mod mÂlmand Steffen Petersen (Nyk¯bing FC).
Mads Heidelbach Hansen header mod målmand Steffen Petersen (Nykøbing FC) i august 2013. Foto: Claus Birch.