Lyng scorer igen for Danmark

Alexander Lyng scorede sit fjerde landskampsmål

Alexander Lyng scorede igen på U18-landsholdet, der i dag mødte Spanien. Foto: Claus Birch.

Alexander Lyng scorede sit fjerde mål i landskamptrøjen, da han bragte U18-landsholdet foran 1-0 i dagens venskabskamp mod Spanien. Værterne kom dog stærkt tilbage og vandt opgøret 4-2.

FC Helsingørs 17-årige Alexander Lyng er i disse dage på træningslejr med U18-landsholdet i spanske San Pedro del Pinatar. Her skulle holdet i dag møde værtslandet og Lyng var med fra start – som højre midtbane – i sin ottende landskamp. Efter godt 17 minutters spil modtog han en aflevering fra Lyngby Boldklubs Sanders Ngabo og placerede bolden i nettet, tæt op ad stolpen.

Det var den unge FCH’ers fjerde mål for Danmark, siden debuten i september sidste år. Han har derudover scoret i en straffesparkkonkurrence, netop i debut’en mod Norge, men det tæller ikke i det samlede målregnskab.

Alexander Lyng blev udskiftet efter 70 minutters spil og han kunne sidde og se Danmark sætte det hele over styr til sidst, hvor hjemmeholdet vendte 0-2 til en 4-2 sejr i de sidste godt tyve minutter.

Lyng er fortsat den eneste FCH-spiller der har været repræsenteret på et dansk landshold.

Spillerne vender hjem fra Spanien fredag efter fire dage i det sydspanske.