Laurits Lund til Fredensborg

Skal have spilletid i Danmarksserien

Det bliver naboerne fra Fredensborg, der får glæde af FCH’s 18-årige midtbanespiller Laurits Lund i de kommende måneder. I erkendelse af, at den tidligere ungdomsspiller i klubben, ikke vil få tilstrækkelig med spilletid på divisionsholdet, har man valgt at udlåne midtbanespilleren i efteråret.

– Laurits har behov for en masse spilletid, på så højt niveau som muligt, hvorfor vi har aftalt med Fredensborg, at han i efteråret spiller hos dem i Danmarksserien, fortæller cheftræner Christian Lønstrup. De har en god trup og et godt niveau i Fredensborg og jeg er sikker på, at det vil udvikle Laurits, slutter Lønstrup.

Det er meningen af Laurits Lund skal træne med i FC Helsingør 1-2 gange om ugen, sideløbende med træningen i Fredensborg. Han vil givetvis også blive en del af truppen omkring FCH’s U21-mandskab.

Laurits Lund debuterede for FC Helsingør som 17-årig i foråret 2013 og har siden spillet 13 kampe i den lyseblå trøje.

Hos træner Thomas Gammelgaard i Fredensborg vil Lund iøvrigt blive genforenet med ikke færre end fem tidligere FC Helsingør spillere. Således er Emil Sørensen, Michael Gorm Nielsen, Christian Tyron, Mads Skovby Hansen og Jonas Rohrberg alle hos De Grønne, der var tæt på oprykning til 2. division i den netop afsluttede sæson.