Janus Kyhl ny direktør i FCH

Tiltræder med øjeblikkelig virkning

Bestyrelsen i FC Helsingør har besluttet at ansætte sportschef for ungdomsafdelingen Janus Kyhl som direktør i klubben.

Ansættelsen sker med øjeblikkelig virkning og er en del af den udbygning af organisationen, som skal ruste klubben til kommende udfordringer der med en tilværelse i 1. Division.

FODBOLD: Direktør Janus Kyhl (FC Helsingør) efter kampen i 2. Division Øst mellem Fremad Amager og FC Helsingør den 20. juni 2015 i Sundby Idrætspark. Foto: Claus Birch
Janus Kyhl tiltræder som direktør med øjeblikkelig virkning i FC Helsingør. Foto: ClausBirchDK.

– Vi forventer fortsat fremgang og konsolidering. Janus er den rette mand, med det rette kendskab til såvel klubben, som de professionelle udfordringer. Det er et løft til klubkulturen såvel som en yderligere professionalisering af arbejdet. Jeg er sikker på, at FC Helsingør står endnu stærkere rustet til fremtiden og jeg er meget glad for, at Janus Kyhl har sagt ja til at starte med øjeblikkelig virkning fastslår Finn Moseholm, formand FC Helsingør.

Janus Kyhl er sportschef for ungdomsårgange og er arkitekten bag opbygningen og udviklingen af klubbens ungdomshold og medvirkende til etableringen af Kraftcenter Syd og samarbejdet med EIF.

Han kommer til klubben fra et job som selvstændig erhvervsdrivende med egen virksomhed. Han har således stor erfaring fra erhvervslivet – herunder netværks- og pr-arbejde. Janus har tidligere været ansat i en tilsvarende stilling som Salgs- og Marketingschef i Rungsted Cobras i perioden 199-2001, hvor han havde ansvaret for driften af forretningen samt salg, marketing, branding og kampafvikling.

På klubbens generalforsamling i september 2014 blev vedtaget en ny handleplan for perioden 2014-2017. Her blev det besluttet, at såfremt klubben rykkede op i 1. Division styrke, så skulle organisationen styrkes, så den lever op til de licenskrav, som DBU stiller klubberne for at spille i 1. Division. Styrkelse af organisationen skal ske på flere områder:
• Afdække og beskrive løsningsforslag i forhold til de licenskrav, som DBU stiller for at spille i 1. Division, således at der sikres et tilstrækkeligt grundlag for bestyrelsens beslutninger
• Ansvarlig for netværkspleje af klubbens sponsorer
• Salg af individuelle sponsorløsninger
• Markedsføring af- og deltagelse i klubbens arrangementer.
• Vedligeholde klubbens sponsoraktiviteter og udvikle nye tiltag i samarbejde med bestyrelsen
• Formidle relevant informationer til samarbejdspartnere og sponsorer