Ingen MLS-kontrakt til Dhaflaoui

Agent: FC Helsingør ville gerne forlænge lejeaftale

Souheib Dhaflaoui får ingen MLS-kontrakt i denne omgang, men har ifølge hans agent flere tilbud fra danske klubber i Superligaen og 1. Division. Også FC Helsingør skulle ifølge agenten være interesseret i en ny lejeaftale. Foto: Claus Birch

FC Nordsjælland-spilleren Souheib Dhaflaoui, der i efteråret var udlejet til FC Helsingør, har den seneste uge været til prøvetræning i den amerikanske Major League Soccer. Efter fjerde runde i den såkaldte SuperDraft, hvor klubberne kan vælge spillere, står det dog klart, at der ikke bliver nogen MLS-kontrakt til Dhaflaoui i denne omgang.

Dhaflaoui har først kontraktudløb med FCN til sommer, men hvor han nu fortsætter karrieren er uvist. I følge hans agent  Antoni Alexandrakis har den 20-årige offensivspiller dog flere muligheder og siger til mlsoccer.dk at også FC Helsingør har været interesseret i at forlænge lejeaftalen.


FAKTA
Souheib Dhaflaoui (f. 8. maj 1996)
Position: Kant
Klubber: B.93, FC Nordsjælland, FC Helsingør
Superligakampe / Mål: 8 / 0
FCH-kampe / Mål: 10 / 0
Kontrakt (leje) til: 31. december 2016
Trøje nr: 27

– Han har jo senest været på leje hos FC Helsingør. Her var de glade for ham og ville gerne beholde ham. Men nu dukkede denne mulighed op for ham og Souheib syntes, at det lød spændende, at han kunne fortsætte karrieren i USA. Det ville han gerne, så nu gav vi det et skud, fortæller agenten.

Om Dhaflaoui nu vender tilbage til FC Helsingør er dog langt fra givet.
– Der har allerede været dansk interesse for ham, både fra Superligaen og 1. division, lyder det fra Alexandrakis.

I MLS Combine 2017 deltog 73 spillere og mens Dhaflaoui ikke havde heldet med sig, lykkedes det for klubkammeraten fra FC Nordsjælland, Dominic Oduro. Den ghanesiske midtbanespiller blev således – overraskende – valgt som sidst pick af mestrene Seattle Sounders. Også den danske angriber Niko Hansen fik en kontrakt, med Columbus Crew.