Ingen FCH-aftale til Kristian Andersen

Midtbanespiller rygtes på vej til udlandet

Kristian Andersen afslutter under træningskampen mellem FC Helsingør og Helsingborgs IF. Nu tager midtbanespilleren videre i jagten på en ny klub. Foto: Claus Birch

Den 23-årige midtbanespiller Kristian Andersen bliver ikke FC Helsingør-spiller i denne omgang. Efter to træningskampe i den lyseblå trøje, er den tidligere Brøndby- og HB Køge-spiller draget videre og rygtes på vej til en udenlandsk klub.

Kristan Andersen havde kontraktudløb med HB Køge denne sommer og valgte selv at søge nye udfordringer, efter fire sæsoner i den østsjællandske klub. 

Efter en snak med FC Helsingør assistenttræner Brian Gellert fik offensivspilleren mulighed for at træne med i FCH, men lagde ikke skjul på, at det var udlandet der trak mest.
– Jeg har sagt, jeg gerne vil prøve noget andet end HB Køge, så jeg er åben for det meste – jeg kunne også godt se mig selv i udlandet. Men hvis det ikke sker, er det heller ikke skidt, hvis det bliver FC Helsingør eller andre danske klubber. Norge og Sverige er interessant, men det ville heller ikke være dårligt med et eventyr. Men så skal det være noget, der er en smule ekstraordinært, sagde Kristian Andersen for få dage siden til bold.dk.

Kristian Andersen nåede at spille med i træningskampene mod Crystal Palace og Helsingborgs IF.

GemGem

GemGem

GemGem