Helsingørs Fodboldhistorie får nyt liv

Efter et par år i dvale, kommer der igen aktivitet på hjemmesiden

Cheftræner Alvaro Santos står med en stor udfordring, hvis FCH skal føres frelst igennem foråret. Helsingørs Fodboldhistorie følger med fra sidelinjen…. Foto: Claus Birch

Helsingør IF kan i 2024 fejrer sit 125 års jubilæum og selvom eliten idag hedder FC Helsingør, så har klubben en historisk grundpille som det ikke er mange andre klubber forundt.

Efter et par år i dvale, hvor tiden desværre har været knap, har jeg nu besluttet at puste nyt liv i denne hjemmeside. En side der iøvrigt også kan fejre jubilæum i år, da det er 25 år siden den så dagens lys på det meget tidlige stadie af internettet.

Historier fra de gode gamle dage, krydret med nutidens nyheder, har tidligere været hjemmesidens fokus og det vil det nu blive igen.

Det har altid været højt prioriteret, at fakta på denne side er så korrekte som overhovedet muligt. Derfor kan jeg ikke love at du finder nyhederne her på siden først. Tilgengæld vil jeg garantere, at der bruges meget tid på at kvalitetskontrollere de facts og historier du kan finde her.

Har du forslag eller input til siden er du naturligvis meget velkommen til at tage kontakt.

God læselyst

Claus Birch