Halvårlig kontrakt til Lucas Ohlander

Svensk midtbanespiller imponeret under træningsophold

FC Helsingør har indgået en halvårlig kontrakt med svenske Lucas Ohlander, der allerede i søndags havde fået plads på bænken i forårspremieren mod Hobro. Foto: Claus Birch

Efter nogle ugers positive træningsindtryk har FC Helsingør indgået en aftale med midtbanespilleren Lucas Ohlander. Den 24-årige svensker var allerede med i truppen til forårspremieren i Hobro, men kom ikke på banen i 0-2 nederlaget.

Ohlander deltog derimod i den sidste træningskamp mod AB, hvor han efterlod et godt indtryk og cheftræner Christian Lønstrup er meget tilfreds med, at have fået yderligere kort at spille ud på en ellers stærkt besat midtbane.

– Lucas er en hårdarbejdende type, der kan løbe og tackle i en uendelighed. En spillertype som altid vil være værdifuld i løbet af en sæson.

Kontakten til FC Helsingør opstod efter træningskampen mod Helsingborgs IF i februar, hvor Ohlander blev indskiftet i anden halvleg for hjemmeholdet.

Hans karriere startede i Helsingborgs IF, hvorefter han har været omkring i både Danmark og på Island. Tilbage i 2012/13-sæsonen var han udlejet til Brønshøj Boldklub og sæsonen efter tog han imod et tilbud fra Valur Reykjavik.

Senest har Lucas Ohlander været tilknyttet Västerås SK i den svenske 1. Division Nord.

Han har fået en kontrakt med FC Helsingør frem til sommerferien og trøje nummer 20.