Transfer-deadline: Frederik Christensen rykker til Hobro

Angriber forlader FCH efter målmagert efterår

Frederik Christensen skal forsøge at genfinde målformen i Hobro. Foto: Claus Birch.

Han var udset til målscorer, men sådan er det langt fra gået. Derfor rykker angriberen Frederik Christensen nu videre i karrieren, bare en halv sæson efter ankomsten fra Hillerød. De kommende år skal han forsøge at få målnæsen tilbage hos Hobro IK.

Skiftet blev gennemført i aftes, inden transfervinduet smækkede i og Christensen skal nu udfylde tomrummet efter Laurs Skjellerup og Muamer Brajanac, som Hobro IK begge har sagt farvel til denne vinter.

Dermed nåede angriberen blot 18 kampe og 3 scoringer for FCH. Ingen af målene blev scoret i NordicBet Ligaen og 23-årige Frederik Christensen nåede aldrig den form han viste sidste sæson i Hillerød.

– Det lykkedes desværre ikke helt. Der kan være flere årsager, men det har jo været et svært efterår, og der er måske ikke kigget så meget min vej, og så passer det måske meget godt at prøve noget andet, siger Frederik Christensen til Helsingør Dagblad.

Den 195 cm høje angriber fik sin fodboldopvækst i Boldklubben Avarta og AB, inden han via et målrigt år i Hillerød scorede sig til en to-årig kontrakt i FC Helsingør i sommeren 2023. Den er nu ophævet og Christensen kan se frem til at foråret givetvis handler om oprykningsspil fremfor nedrykningsspil i NordicBet Ligaen.