Forårsaftale til Simon Raahave

God indsats i træningskampe belønnet

FC Helsingør har lavet en aftale med den 19-årige midtbanespiller Simon Raahave, oplyser klubben her til aften.

Raahave har trænet hos FCH siden vinterpausen og deltaget i træningskampene mod både Lyngby og Landskrona BOIS. Det har han gjort så godt, at det er nu er blevet til en aftale med de lyseblå.

– Simon er en meget løbestærk og arbejdsom midtbanespiller, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen.

FODBOLD: Prøvespilleren Simon Raahave fra Brønshøj ved FC Helsingørs første træningsaften den 12. januar 2015 i Helsingør Idrætspark. Foto: Claus Birch
Simon Raahave fra Brønshøj Boldklub har fået en aftale med FCH efter to gode træningskampe mod Lyngby og Landskrona BOIS. Foto: ClausBirchDK

– Vi har haft ham til prøvetræning i de første uger efter vinterpausen og her har han gjort det meget overbevisende. Han dækker de fleste pladser på midtbanen, såvel centralt som på kanterne og jeg er sikker på, at vi vil få glæde af ham.

Simon Raahave har som ungdomsspiller været i Lyngby Boldklub. Da han blev senior i sommers, valgte han at skifte til Brønshøj, hvor det er blevet til 3 kampe og en enkelt scoring.

– Jeg skifter for at få spilletid og så har jeg oplevet et rigtig godt træningsmiljø i Helsingør, som jeg gerne vil være en del af, fortæller den nye FC Helsingør-spiller.

Simon Raahave har fået en aftale for resten af sæsonen og skal spille i trøje nr. 13.