FCHNET med nyt look

Billeder, historien og facts skal krydre nyhederne

Om få måneder tager FC Helsingør hul på en helt ny tilværelse som 1. divisionshold. Her på FCHNET tyvstarter vi på de nye tider og lancerer en helt ny hjemmeside. Designet har fået en gevaldig opstramning og med opdelingen af nyhederne i kategorier og med “tags”, skulle det bliver lettere at finde rundt på siden.

fchnet
Den gamle FCHNET-side er sendt på pension og du sidder nu med det nye layout. De historiske data fra den gamle side vil blive overført i de kommende uger.

De fleste nyheder fra FC Helsingør udsendes først på klubbens facebook-side, så ambitionen på FCHNET er ikke nødvendigvis at være først. Til gengæld forsøger vi at bygge lidt mere historie på nyhederne og krydre dem med billeder og fakta.

Historiedelen var grundstenen for FCHNET og det vil den også være i fremtiden. Det skal være her man først søger efter tidligere resultater, spillere og begivenheder fra klubbens 10-årige historie.

Med det nye design håber vi også at kunne gøre siden endnu mere interaktiv og forhåbentlig genoptage succesen med FCHNET-Ligaen, denne gang i en helt automatiseret version.

Det varer endnu nogle uger inden vi har fået flyttet de mange data, men lover at der bliver bygget på dag for dag.

Har du kommentarer eller forslag til features, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

God læselyst og god fornøjelse,

Webmaster