FCH tester transferfri Næstved-back

24-årige Mathias Johannsen kan blive afløser for Nicholas Marfelt

Næstveds venstreback Mathias Johannsen er netop nu til prøvetræning i FC Helsingør, skriver Sjællandske. Foto: Claus Birch

Selvom FCHs Nicholas Marfelt formelt kun træner med i Brøndby i denne uge, så er de lyseblå begyndt at indstille sig på livet efter Marfelt. Nu eller senere.

Ihvertfald har FC Helsingør ifølge Sjællandske Medier nu den 24-årige Næstved-back Mathias “Malte” Johannsen til prøvetræning. Han er blevet tilovers i Næstved, der i efteråret hentede Daniel Norouzi og senest AB’s Andreas Moos og har fået ophævet den kontrakt, der ellers løb til 30. juni 2017.

– Vi var næsten allerede enige om det, inden Andreas Moos kom. Næstved mente også, at det ville være bedst for mig at finde et sted, hvor jeg kan spille hver gang, og det er jo også det, jeg helst selv vil, siger Johannsen til Sjællandske.

– Det var på tide for mig at prøve noget andet. Jeg skal til prøvetræning i Helsingør i dag og så må vi se. Jeg har også nogle tilbud liggende fra 2. divisionsklubber, hvor jeg blandt andre har snakket meget med Hvidovre. Men det er noget, min agent tager sig af, lød det fra Mathias Johannsen tirsdag til avisen.

Johannsen har tidligere – mens han spillede i B.1908 – været i FC Helsingørs søgelys og var også dengang til prøvetræning i Helsingør. I 2014 skiftede han imidlertid til Næstved, hvor han har været fast i startelleveren stort set siden.

Han karakteriseres som en stærkt offensiv venstreback med et godt venstreben, der slår nogle gode indlæg