FCH skriver to år med Mikkel Basse

Lyngby-talent klar til debut mod AB

Efter fire succesfulde træningskampe har FC Helsingør sikret sig den 19-årige Mikkel Fossum Basse fra Lyngby Boldklub.

Mikkel kommer til FC Helsingør fra Lyngby, hvor han har spillet i sin ungdomstid, såvel som det første år af hans seniortid, hvor hans kontrakt udløb med udgangen af juni. Mikkel Fossum Basse har trænet med FC Helsingør i opstarten og har imponeret den sportslige ledelse hos FC Helsingør, hvilket nu har udmøntet sig i en 2-årig kontrakt til midtbanetalentet.

FODBOLD: Mikkel Possum Basse of FC Helsingør during the pre-season match between FC Helsingør and Bolton Wanderers at Helsingør Stadion on July 9, 2016 in Helsingør, Denmark. Photo by: Claus Birch / ClausBirch.dk
Mikkel Fossum Basse i kampen mod Bolton Wanderers. Foto: Claus Birch.

– Vi ser et stort potentiale i Mikkel, som har nogle yderst spændende kvaliteter, hvilket han allerede har givet os prøver på i opstarten. Nu bliver det spændende at se ham i 1. Division, hvor han vil blive matchet i hver eneste kamp, men vi har en idé om at han nok skal gå ind og gøre en rigtig fin figur og løfte sit spil” udtaler FC Helsingørs direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

– Vores trænerteam Christian Lønstrup og Brian Gellert er rigtigt dygtige til at få det optimale ud af talentfulde fodboldspillere og videreudvikle dem til næste niveau. Og jeg er overbevist om, at Mikkel kan udvikle sig til et endnu højere niveau over de kommende år, tilføjer Kyhl.

Midtbanespilleren har indgået en kontrakt gældende til  30/6 2018 og kan allerede få debut på søndag i sæsonpremieren mod AB. Han har fået tildelt trøje nummer 6.