FCH scorer millionsponsorat og ny tøjaftale

Engelske Mitre skal levere tøj og bolde

Det har været en god uge for FC Helsingør, der i aftes spillede sig op på førstepladsen i 2. Division Øst inden søndagens topbrag i Hvidovre.

Tirsdag fik klubben således bekræftet at Helsingør Kommune går ind med en såkaldt partnerskabsaftale. Som beskrevet her på fchnet i sidste uge, giver det FC Helsingør et beløb på 3,6 mio. kroner fordelt over de næste 4½ år. I aftalen ligger en lang række opgaver og forpligtigelser, men altså nu også mulighed for at planlægge langsigtet. Aftalen løber frem til december 2017.

FC Helsing¯rs formand Finn Moseholm (tv) og Mitre's Key Account Manager Brian Jensen.
FC Helsingørs formand Finn Moseholm (tv) og Mitre’s Key Account Manager Brian Jensen ved præsentationen af den nye aftale. Foto: Claus Birch.

Før onsdagens opgør mod FC Roskilde kunne formand Finn Moseholm så tillige præsentere en ny tøjaftale med engelske Mitre. Aftalen afløser den nuværende leverandør fra Adidas og løber i tre år.
– Vi ser FC Helsingør som en dygtig ledet klub, med et set-up der er gearet til mere end 2. Division. Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi har strukket os lidt og gået ud over det vi plejer, for at få denne aftale i hus, fortalte Mitre’s Key Account Manager Brian Jensen.

– Vi har brug for et flagskib i Nordsjælland, som vi har fået med Næstved Boldklub syd på, tilføjede han og fortalte at firmaet også har aftaler med Hobro i 1. division og FC Sydvest i 2. Division Vest.

Engelske Mitre er særdeles kendt i hjemlandet, hvor man er officiel boldleverandør til den engelske Football League.

Aftalen indebærer naturligvis at FCH skifter spilletøj til den kommende sæson. Det grundlæggende farvevalg pilles der dog ikke ved, så det bliver også fremover den karakteristiske lyseblå/hvid-stribede bluse vi skal se. Også den orange udebanedragt fortsætter klubben med og forventer, at kunne præsentere det endelige design henover sommeren.

– Vi har haft flere leverandører oppe og vende, men er meget glade for at valget er faldet på Mitre. Det er en økonomisk attraktiv aftale for os og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Mitre, siger formand Finn Moseholm.

Foruden spilledragten vil FC Helsingør i den kommende sæson spille med Mitre’s bolde samt blive udstyret med diverse træningstøj og fritidstøj. Endelig vil firmaets støvekollektion blive et tilbud til FCH-spillerne.