FCH henter U19 keeper i Lyngby

Ét-årig aftale til Nichlas Macdonald

Det bliver den snart 19-årige Nichlas Macdonald fra Lyngby, der skal kæmpe med Mikkel Bruhn om målmandsposten i den kommende sæson. Keeperen er hentet ind som erstatning for Daniel Ruberg, der valgte at stoppe på eliteplan denne sommer.

Nichlas Macdonald har spillet på Lyngbys U19 og U17 ligahold de senere år, og har dette forår flere gange siddet på bænken som målmandsreserve på klubbens 1. divisionshold.

– Vi har fulgt Nichlas i kamp for Lyngby gennem nogle måneder og har samtidig modtaget rigtig gode referencer på ham, hvorfor vi inviterede ham til en uges prøvetræning op til sæsonafslutningen, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen.

– Han har under træningen overbevist målmandstræner Lennart Jørgensen om sit talent og sine kvaliteter, hvorfor vi er glade for at vi nu har landet en aftale med ham, således at vi fortsat har to målmænd med høj kvalitet i truppen, tilføjer sportschefen.

Den unge keeper er halvt skotsk og halvt dansk og var for to år siden til træning med det skotske U18-landshold. Tidligere har han også været inde over DBU’s talenttræninger.

– Jeg er superglad for at vi har lavet en aftale og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og give mig 100% for klubben, udtaler Nichlas Macdonald til FCHs facebookside.

Målmanden har lavet en ét-årig aftale med FC Helsingør.