FCH fritstiller Benny Gall

Enig bestyrelse ønsker nye impulser

FC Helsingør har besluttet ikke at forlænge aftalen med cheftræner Benny Gall, og i samme forbindelse fritstille ham med øjeblikkelig virkning, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det er en enig bestyrelse i FC Helsingør, som tog beslutningen på ekstraordinært bestyrelsesmøde lørdag den 16. november 2013.

– Det er vigtigt at sige, at vi er dybt taknemmelige for Bennys indsats. Han har på små fire år løftet klubben op på et højt niveau, og tilført spillerne og alle andre omkring holdet en stor professionalisme. Samtidig har vi sat stor pris på hans menneskelige kvaliteter. Benny Gall har skrevet historie i Helsingør med sine flotte resultater og sin dygtighed. Når vi vælger ikke at forlænge, skyldes det et ønske om at rykke skridtet videre. Og om at tilføre klubben nye impulser og tage næste skridt, udtaler formand Finn Moseholm.

CheftrÊner Benny Gall (FC Helsing¯r).
Cheftræner Benny Gall stopper med øjeblikkelig virkning i FC Helsingør. Foto: Claus Birch.

Han kommenterer fritstillingen således:
– For Bennys skyld og en kommende cheftræners muligheder, er det det rette tidpunkt. I forhold til spilleplan og vinterpause, har vi vurderet, at det er det rette tidspunkt at skifte træner her i vinterpausen. Det giver os tid til at afsøge markedet grundigt, og giver en kommende cheftræner tid til indkøring inden forårssæsonen går i gang, Når vi nu har truffet beslutningen, om ikke at forlænge aftalen med Benny efter sæson 2013-2014, kan vi ligeså godt bruge den lange vinterpause til at få en ny cheftræner kørt i stilling, siger Finn Moseholm.

Benny Gall har stået i spidsen for Elite 3000/ FC Helsingør siden den 6. april 2010. Det er blevet til en oprykning fra Danmarksserien i 2010 og tre sæsoner i 2. division øst, hvor det er blevet til en 10. plads og to 2. pladser.

Benny Galls kontrakt udløb oprindeligt med slutningen af juni 2014.