FCH forlænger med ung kvartet

Jakob Vadstrup, Rasmus Dupont, Mathias Brems og Alexander Hvid har fået nye kontrakter

Mathias Brems, Jakob Vadstrup, Alexander Hvid og Rasmus Dupont Lindén har alle forlænget deres kontrakter. Foto: FC Helsingør.

Her og nu handler det om overlevelse i NordicBet Ligaen, men FC Helsingør har også øje for fremtiden. I dag annoncerede klubben således kontraktforlængelser for hele fire af de unge spillere i førsteholdstruppen, Jakob Vadstrup, Rasmus Dupont, Mathias Brems og Alexander Hvid.

20-årige Jakob Vadstrup tilbragte de fleste af ungdomsårene i Lyngby Boldklubs talentakademi, men var en tur omkring Fiorentina’s U19 hold, inden han kom til FC Helsingør i sommeren 2022. Det seneste halve år har han for alvor fået spilletid i det centrale forsvar og nu er kontrakten, der oprindelig løb et halvt år mere, blev forlænget helt til sommeren 2026.

Også Mathias Brems har fået lagt to år oveni den oprindelige aftale, der nu ligeledes holder ham i FCH til sommeren 2026. Han tilbragte ungdomstiden i OB, inden også han kom til Helsingør for halvandet år siden. I den periode har den 21-årige forsvarsspiller allerede nået 40 kampe og effektivt sat sig på pladsen som venstre back, da Nicklas Mouritsen blev solgt til OB i august 2023.

Rasmus Dupont Lindén er kommet igennem FCH’s eget talentakademi, siden han kom fra Hillerød Fodbold som U15 spiller. Efter et kortvarigt smut til Næstved Boldklub var angriberen tilbage i Helsingør og fik sin debut mod slutningen af sidste sæson. Også 19-årige Dupont har fået lagt to år til den oprindelige aftale og er forlænget til sommeren 2026.

Sidste mand på blokken er Alexander Hvid, der havde kontraktudløb til nytår. Han vendte tilbage til FCH for et år siden, efter et år i Brøndby IF. Den 19-årige kantspiller fik imidlertid spoleret en stor del af 2023 af skader og har nu fået et halvt år mere til at vise sig frem for FCHs nye trænerteam.