FC Helsingør – Limhamn Bunkeflo 8-1

Træningskamp, 11. marts 2014 i Helsingør Idrætspark

For et år siden tabte FC Helsingør med et enkelt mål til Limhamn Bunkeflo, da de to spillede testkamp op til sæsonstarten.

Siden er der imidlertid løbet meget vand gennem Øresund og i aftes var der ingen tvivl om styrkeforholdet mellem de to.

Hele 8-1 stod der på resultatarket efter opgøret og det var endda billigt sluppet for svenskerne. Kampen var den første på græs for FCH’s spillere og var opgøret spillet på kunstgræsset, så var sejren givetvis blevet tocifret.

Nu var den svenske keeper heller ikke helt på toppen denne tirsdag aften og det benyttede Udsen og kompagni til at score fire gange i de første 45 minutter.

Mest bemærkelsesværdig var indsatsen fra Jannik Zimling, der satte tre bolde i nettet og boltrede sig i sin nye mere offensive rolle. En konsekvens af Klaus Lykkes ankomst på den defensive midtbane, der givetvis vil betyde flere mål fra Zimlings støvler i fremtiden.

FC Helsingør havde den svenske prøvespiller Jason Grannum med på backen i hele kampen og gav i øvrigt også et kuriøst comeback til Dennis Borup.

Den dygtige midtbanespiller har de seneste sæsoner spillet i BSV, man havde fået lov at træne med, mens holdkammeraterne er på træningslejr i Tyrkiet. Det gav så også en plads på reservebænken og minsandten også et mål af Borup, der fortsat arbejder i Helsingør.

FC Helsingør mangler nu to træningskampe inden det bliver alvor mod Svebølle i forårspremieren på Helsingør Stadion. På lørdag gælder det Brønshøj i Tingbjerg og så sluttes der af med FC Øresund weekenden efter.

FC Helsingør – IF Limhamn Bunkeflo
8-1 (4-0). Tilskuere: 75
21.: 1-0 Daniel Udsen
29.: 2-0 Daniel Ramljak (selvmål)
34.: 3-0 Jannik Zimling
36.: 4-0 Klaus Lykke
52.: 5-0 Jannik Zimling
58.: 6-0 Dennis Borup
61.: 7-0 Jannik Zimling
70.: 7-1 Kevin Mugosa
72.: 8-1 Mads-Christopher Pedersen