FC Helsingør – FC Øresund 5-2

Træningskamp, 22. marts 2014 i Helsingør Idrætspark

Med en uge til forårspremieren, var det et veloplagt FC Helsingør-hold, der lørdag besejrede FC Øresund fra Danmarksserien i den sidste testkamp.

En strid vind gjorde det indimellem svært for spillerne, men det ændrede ikke på indtrykket af en særdeles velsmurt FCH-maskine, der ligner et hold der kulminerer på det helt rigtige tidspunkt.

Cheftræner Christian Lønstrup har eksperimenteret en del gennem vinterens træningskampe, men det har tilsyneladende kun kittet holdet endnu bedre sammen.

Med en stort set skadesfri trup er der hård kamp om pladserne og det skal blive spændende at se, hvordan startelleveren bliver komponeret til forårsåbneren mod Svebølle på søndag.

Uanset opstilling vil det dog være en yderst kvalificeret bænk, der understreger at Lønstrup givetvis vil rotere en del, for til stadighed at have helt friske ben på banen.

FC Øresund var ikke noget let bytte, men forskellen dog så stor, at sejren var yderst rimelig.

Allerede efter et kvarters spil havde Peter Benjaminsen scoret to gange og vist, at den rutinerede offensivspiller åbenbart er over den skade, der har holdt ham ude af den første vintertræning.

På midten strålede Jannik Zimling i den nye offensive stil og der kom yderligere power på banen, da Bjarke Jacobsen blev sat ind efter pausen.

FC Helsingør måtte stille op uden Daniel Udsen, der blev småskadet under opvarmningen og ikke skulle risikeres i testkampen. Derfor blev der 90 minutter til Ali Dirawi, der arbejdede godt, men ikke kom på måltavlen denne lørdag.

Også Nicklas Skou og Laurits Lund var fraværende, begge fik spilletid på U19-holdet.

FC Helsingør – FC Øresund
5-2 (4-1). Tilskuere: 20
4.: 1-0 Peter Benjaminsen
17.: 2-0 Peter Benjaminsen
24.: 2-1 NN
31.: 3-1 Jannik Zimling
44.: 4-1 Klaus Lykke
58.: 5-1 Bjarke Jacobsen
89.: 5-2 NN