Essam vil vise sig frem

Klubbens største talent, roser Lønstrup

Lørdagens kamp mod Fremad Amager gav debut til FC Helsingørs seneste stjernespire, den 18-årige midtbanespiller Essam Salamoun. Det gav roser fra cheftræner Christian Lønstrup:
– Han er et af vores største talenter og er permanent rykket op i førsteholdstruppen. En typisk 10’er som vi glæder os til at arbejde mere med.

FODBOLD: Debutanten Essam Salamoun (FC Helsingør) under kampen i 2. Division Øst mellem Fremad Amager og FC Helsingør den 20. juni 2015 i Sundby Idrætspark. Foto: Claus Birch
18-årige Essam Salamoun debuterede lørdag mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark og er klar til at kæmpe for en plads i 1. divisionstruppen. Foto: ClausBirchDK.

Essam var tidligere på ugen med til at sikre FC Helsingør DM-titlen i U21-turneringen med en 4-1 finalesejr over Kolding IF og var glad efter opgøret i Sundby Idrætspark:
– Jeg var lidt nervøs i starten, men holdkammeraterne bakkede mig godt op, så det var bare en fed oplevelse.

Via ungdomsfodbold i Helsingør IF, Espergærde IF og Frem Hellebæk kom han til FC Helsingør for et par år siden og er nu klar til at prøve kræfter med 1. divisionsfodbold:
– Jeg ved at det bliver svært, men jeg vil kæmpe for at komme på holdet. Jeg vil vise mig frem og så må jeg tage det, som det kommer, sagde Essam til FCHNET.

U19-spilleren viste i debuten flere glimt af sin styrke på bolden, driblinger og evnen til hurtigt at komme frem i banen.