Eskesen har øje på flere prøvespillere

Flere unge udenlandske spillere træner med i Helsingør

Cheftræner Morten Eskesen har kig på flere prøvespillere i øjeblikket. Foto: Claus Birch.

Kristoffer Munksgaard er fortsat eneste vintertilgang i FC Helsingør, men cheftræner Morten Eskesen har blikket rettet mod flere mulige forstærkninger. En håndfuld håbefulde prøvespillere forsøger lige nu at imponere cheftræneren.

To målmænd, en central midtbanespiller og en angriber. Således lyder FCH-trænerens officielle ønskeliste, og den ramme udfylder flere af de spillere der netop nu deltager i holdets træning.

En mulig målmand kunne således være den 22-årige belgier Ilias Moutha-Sebtaoui, der har en fortid i RSC Anderlecht og i Manchester Uniteds ungdomsafdeling.

På den offensive midtbane viser den 23-årige italiener Hachim Mastour sig frem. Han er kommet igennem AC Milans talentafdeling og har siden forsøgt at slå igennem i flere klubber i hjemlandet.

Knap så langt hjemmefra er 19-årige Cornelius Allen, der kommer fra Brøndby IFs U19 Liga. Han havde kontraktudløb ved nytår og fortsætter ikke i den gule trøje,
– Jeg synes jeg har udviklet mig til en spiller, der er rolig på bolden og duelstærk, og som ikke er bange for at tage ansvar. Jeg føler at jeg nu er klar til at tage næste skridt og prøve mig selv af på seniorniveau, sagde han i den forbindelse til fansitet 3point.dk.

Endelig er der besøg af Oliver Kasskawo, 20 år, født i Sverige men med syriske rødder. Han debuterede i efteråret på Syriens A-landshold og huserer på den centrale midtbane.

– De træner alle med i denne uge, og så tager vi en evaluering. Alle sammen har svært ved at gå i start-11. Jeg synes, at ham fra Syriens landshold ser spændende ud. Han er måske den, der vil stå tættest på, men der er en af de andre, jeg kun har set en gang. Så det kan være svært at vurdere, siger Morten Eskesen til Frederiksborg Amts Avis.