Elite 3000 Helsingør – Svendborg fB 1-3

Danmarksserien, Pulje 1 , 1. juni 2008 på Helsingør Stadion

Svendborg spillede som et oprykningshold og ville mest. Elite 3000 havde gode chancer endda, så 3-1 til fynboerne var nok i overkanten, mente Helsingør Dagblad. På udklippet er det Ronni Andersen, der er i nærkamp med en Svendborg-spiller.

Allerede lørdag stod det klart at Svendborg kunne følge Avarta op i 2. Division, men det afholdt ikke fynboerne fra at levere varen på Helsingør Stadion dagen efter. Det var imidlertid Elite 3000 der begyndte bedst, og kun fremragende målmandsspil af Svendborg-keeper Nikolai Larsen forhindrede Abel Ramirez og Marc Kraft i at bringe Helsingør foran. Efterhånden fik gæsterne stabiliseret opspillet og kunne kort før pausen bringe sig i spidsen, uden chance for Ignacio Sanchez i Helsingør-målet.

Anden halvleg startede som første, og begge hold leverede flot med direkte angresspil. Efter kun tre minutter sendte Jonas Rohrberg et dommedagsskud på overliggeren, en afslutning der havde fortjent bedre. I stedet viste Svendborg hvorfor de er oprykkere, da de slog kontra og øgede til 2-0.

Abel Ramirez, der var Elite 3000’s bedste, bragte lidt spænding tilbage i opgøret, og da Helsingør pressede for en udligning kunne de hvidblusede øge til slutfacit 3-1.