Daniel Udsen tilbage i FC Helsingør

Forlader Herlev efter bare et halvt år

Et halvt år efter sit klubskifte til Herlev er den færøske landsholdsspiller Daniel Udsen tilbage i FC Helsingør-trøjen.

FODBOLD: Daniel Udsen (Helsingør) under kampen i 2. Division Øst mellem Elite 3000 Helsingør og SC Egedal den 10. juni 2012 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Daniel Udsen i kampen i 2. Division Øst mellem Elite 3000 Helsingør og SC Egedal den 10. juni 2012 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch.

Den 29-årige Daniel Udsen er en rutineret og alsidig offensiv spiller, som både kan dække kanterne og spille helt på toppen som angriber.

I 2012 opnåede han 26 kampe og scorede i disse 11 mål for FC Helsingør, ligesom han i samme periode optrådte 4 gange på det færøske landshold.Opholdet i Herlev blev aldrig den store succes for Udsen, der blev skadet under vintertræningen og kun nåede at spille de sidste tre kampe for holdet, der som bekendt måtte tage turen ned i Danmarksserien.

FC Helsingør har længe ønsket at få landsholdsspilleren tilbage i folden og har nu indgået aftale om en kontrakt på op til 2 år med Daniel Udsen, i form af en ét-årig aftale med option på yderligere et år.