Christoffer Boateng klar for FC Helsingør

Lyngby-kant kan få debut allerede søndag

FC Helsingør har i dag indgået en aftale med den 20-årige kantspiller Christoffer Boateng. Den tidligere Lyngby-spiller har trænet med FCH-truppen gennem nogle uger og har fået en aftale for resten af 2015.

Christoffer Boateng er en udfordrende offensiv kantspiller, som har fart i støvlerne og er stærk i 1 mod 1, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Christoffer Boateng
Christoffer Boateng har lavet en aftale med FC Helsingør frem til nytår. Den tidligere Lyngbyspiller har fået trøje nummer 27. Foto: FC Helsingør.

Boateng har en fortid i FC København og B.93, inden han kom til Lyngby Boldklub. Her opnåede han sidste sæson en enkelt kamp i 1. division som indhopper og én optræden i DBU Pokalen. I foråret 2014 debuterede han på U19-landsholdet, hvor han er noteret for 5 kampe.

At kantspilleren også kan finde vej til målet, fik FC Helsingør selv at mærke i vinterens træningskamp mod de kongeblå. Her scorede Boateng det første mål i Lyngbys 3-0 sejr.

FODBOLD: Mikkel Bruhn (FC Helsingør) griber bolden foran Christoffer Boateng (Lyngby) under træningskampen mellem Lyngby Boldklub og FC Helsingør den 24. januar 2015 ved Lyngby Stadion. Foto: Claus Birch
Christoffer Boateng scorede kampens første mål, da Lyngby i januar besejrede Mikkel Bruhn og FC Helsingør 3-0 i en træningskamp. Foto: ClausBirchDK.

Christoffer Boateng var som ungdomsspiller på en træningsophold i franske Lens, uden at det dog kastede en aftale af sig.

Boateng forlod Lyngby ved udgangen af sidste sæson og prøvetrænede i FC Fredericia inden han fik chancen hos Christian Lønstrup. En mulighed han nu har grebet og lavet en amatøraftale indtil nytår.

Kantspilleren har fået trøje nummer 27 og kan allerede få sin debut i morgendagens opgør mod Skive IK. Han er således udtaget i en udvidet trup, der først skæres til umiddelbart før opgøret.