Akharraz-afgørelse trækker ud

Janus Kyhl vil vurdere en ny kontrakt

Osama Akharraz tackles af Pieros Sotiriou under kampen i ALKA Superligaen mellem FC Helsingør og FC København den 17. september 2017 på Helsingør Stadion. Nu kan angriberen være på vej tilbage til FCH. Foto: Claus Birch

FC Helsingør har endnu ikke besluttet om Osama Akharraz skal tilbydes en ny kontrakt. Den 28-årige angriber forlod klubben efter nedrykningen fra Superligaen for et halvt år siden, men har trænet med de seneste uger.

Succesen var til at overse, da Akharraz stillede op i trøje nummer 10 for FCH i sidste sæson. Blot 8 kampe i Superligaen, heraf 4 i startelleveren blev det til for dansk-marokkaneren, der ikke kom på scoringslisten i den lyseblå trøje. Cheftræner Christian Lønstrup kaldte det et fejlskud, men med ansættelsen af Peter Feher i FC Helsingør, har Akharraz fået en chance mere.

[anwpfl-player player_id=”7098″ show_club=”1″ profile_link=”1″ profile_link_text=”Spillerprofil” options_text=””]
Han har trænet med i nogle uger og spillede med i årets sidste opgør i Reserveligaen, hvor han kom på scoringslisten i 4-2 sejren over SønderjyskE.

– Han kender klubben, og vi kender ham. Nu har Osama brugt lidt tid, han ville gerne lige ordentligt i gang. Indtil videre ser det rigtig fint ud, og så skal vi sammen se på, om vi skal få sat noget i værk til foråret. Men så langt er vi ikke kommet endnu, siger direktør Janus Kyhl til bold.dk.

– Vi udelukker bestemt ikke noget. Nu kommer der lidt ro på, efter vi har spillet sidste turnerings- og reserveholdskamp, og så går vi i gang med at se på hvordan og hvorledes. Det er en spiller, vi er glade for i klubben. En god fyr og en sød og behagelig gut. Så lad os se, hvad der sker, tilføjer han.

Osama Akharraz blev hentet til FCH i de sidste timer af transfervinduet i august 2017. Han startede sin karierre i Brøndby IF, hvor han debuterede i Superligaen i foråret 2011. Ialt nåede han 14 SL-kampe for vestegnsklubben, inden han skiftede til AGF på en fri transfer i januar 2012. Siden repræsenterede han FC Vestsjælland og Viborg FF, med ialt 122 superligakampe med 21 scoringer.