Afsked med Bill og Eusebius

De to unge spillere har fået meget begrænset spilletid

Mathias Bill nåede kun 5 kampe på FCHs bedste hold, men fik scoret mod både Dragør i pokalturneringen og AC Horsens i ligaen. Foto: Claus Birch.

Endnu to spillere fra efterårets trup har forladt FC Helsingør, idet klubben er blevet enige med både Hektor Eusebius og Mathias Bill om at stoppe samarbejdet. De to unge spillere har fået meget begrænset spilletid og får nu mulighed for at fortsætte udviklingen andetsteds.

Mathias Bill er kommet igennem FCHs eget talentakademi og blev i januar sidste år belønnet med en ét-årig kontrakt. Venstrekanten fik sin førsteholdsdebut mod Sønderjyske lige før sommerferien, men i efteråret blev det kun til fire kampe mere og den 19-årige angriber nåede dermed ialt 5 kampe og 2 scoringer på klubbens bedste hold.

For 21-årige Hektor Eusebius Højbjerre-Thomsen blev efteråret heller ikke den succes han og klubben havde håbet. Han blev i sommeren lejet på en ét-årig aftale fra FC Nordsjælland, men sygdom spolerede en meget stor del af opholdet og han fik kun fire kampe. Den offensive midtbanespiller er derfor vendt tilbage til Farum-klubben, hvor hans kontrakt udløber til sommer.