Tredje brasilianer klar for FCH

22-årige Felipe Tontini lejet frem til sommer

[vsw id=”OZYWUQKr6ho” source=”youtube” width=”560″ height=”315″ autoplay=”no”]
Felipe Tontini præsenteres i Ceará SC i januar 2017. Video fra YouTube.

På transfervinduets sidste dag, har FC Helsingør forstærket truppen med yderligere en brasilianer. Det er den 22-årige Felipe Tontini Da Silveira, der er lejet frem til sommer, hos de forsvarende sydamerikanske mestre fra klubben Grêmio i Porto Alegre.

FAKTA
Felipe Tontini Da Silveira (f. 16.07.1995)
Position: Offensiv midtbane
Klubber: Grêmio FBPA (Brasilien), Ceará SC (Brasilien, leje), FC Helsingør (leje)
Kampe / Mål for FCH: 0 /  0
Lejeaftale/Kontrakt til: 30.06.2019

Den offensive midtbanespiller har hidtil været tilknyttet B-holdet i den brasilianske klub, efter at have fået sin førsteholdsdebut i en lokalliga, Campeonato Gaúcho, i foråret 2016. I januar til oktober 2017 var han udlejet til Série B holdet Ceará SC.

Den unge brasilianer har i et stykke tid været i FCH’s søgelys, men lejeaftalen så længe usikker ud.

– Tontini er en meget spændende spiller, som vi har scoutet til den offensive midtbane i længere tid. Faktisk havde vi for en lille uges tid siden opgivet at få ham til klubben, da Grêmio ikke var helt sikker at de ville leje ham ud, men vi fik overtalt dem til sidst, siger direktør Janus Kyhl.

– Han er skolet godt på et af Brasiliens bedste akademier og jeg har en stor tro på, at han i lighed med Matheus og Douglas kan tilføje os yderligere offensive muligheder. Han er en spiller fra en hylde vi normalt ikke kan handle på, og vi glæder os meget til at se hvad et talent fra en af Sydamerikas allerstørste klubber kan tilføre FC Helsingør, tilføjer Kyhl.

Tontini er nu på vej til træningslejren i Belek i Tyrkiet, hvor han støder til FC Helsingørs trup i morgen.