Tre unge talenter på plads i A-truppen

Aftaler med Morten Hegaard, Felix Silveira Brun og Lukas Svendsen på plads

De sidste finpudsninger af truppen til den kommende sæson i 1. division er i gang og FC Helsingør har fundet plads til tre helt unge talenter. Efter deltagelse i alle sommerens fire træningskampe er der indgået aftale med AB’s Morten Hegaard, ligesom Lukas Svendsen og Felix Silveira Brun fra FCH’s U19-mandskab har klaret cuttet til en plads blandt de bedste seniorspillere.

FODBOLD: Morten Hegaard (FC Helsingør) under træningskampen mellem FC Helsingør og Vålerenga Fotball den 26. juni 2016 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Morten Hegaard under træningskampen mellem FC Helsingør og Vålerenga Fotball den 26. juni 2016 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

Morten Hegaard har altid spillet i AB, hvor han allerede som 16-årig var oppe og snuse til førsteholdet. Sidste sommer blev han officielt en del af akademikernes trup, men har haft svært ved at finde plads blandt cheftræner Per Frandsens udvalgte. Den nu 19-årige midtstopper har derfor besluttet at søge nye veje og det bliver altså FCH der får glæde af den 197 cm høje forsvarsspiller.

Fra FCHs egen ungdomsafdeling er der fundet plads til 19-årige Felix Silveira Brun, der oprindelig kommer fra Hornbæk IF. Midtbanespilleren var med i truppen da FCH søndag besejrede IFK Värnamo med 2-1 i den sidste testkamp.

For 18-årige Lukas Svendsen er pladsen en kulmination på et flot forår, hvor han i maj fik debut på 1. divisionsholdet som indhopper mod FC Roskilde. Midtbanespilleren var desuden med på det FCH-hold der vandt U21 Danmarksmesterskabet sidste sommer.

De tre unge spillere har alle indgået en amatøraftale for det kommende halve år.