To år mere til Andreas Holm

Kontrakt forlænget til sommeren 2018

FC Helsingørs forsvarsklippe Andreas Holm stod over, da de lyseblå fredag eftermiddag spillede 1-1 mod OB’s Superligahold.

I stedet benyttede den 27-årige stopper dagen til at sætte pen til papiret og forlænge sin kontrakt med FC Helsingør med yderligere to år, således at den nu løber til sommeren 2018.

– Jeg er rigtig glad for at være i FC Helsingør og føler stadig, at jeg kan udvikle mig her. Det er den vigtigeste årsag til, at jeg har forlænget min aftale, fortæller Holm.

Også cheftræner Christian Lønstrup var en glad mand, efter at have sikret krumtappen.
– Jeg er meget, meget glad for at han har forlænget, for det har været en af vores hovedprioriteter og er en vigtig del af vores succes, siger Lønstrup.

Andreas Holm kom til FC Helsingør i sommeren 2014 fra Nordvest FC, hvor han var anfører og nåede 102 kampe. Indtil nu er det blevet til 46 kampe for FC Helsingør, hvor han blev kåret til Årets Spiller efter den første sæson i den lyseblå trøje.

Udover Holm har Mikkel Bruhn også kontrakt til sommeren 2018, mens Kasper Enghardt, Daniel “Elly” Pedersen, Rasmus Minor Petersen, Mikkel Knudstrup, Anders Holst, Philip Zinckernagel og Martin Koch har kontrakter til sommeren 2017.