Souheih Dhaflaoui tilbage i FCH-trøjen

Angriber forlader bundrivalerne Næstved Boldklub

Souheib Dhaflaoui og Mikkel Knudsen under kampen i NordicBet Ligaen mellem FC Helsingør og Næstved Boldklub den 23. juli 2023 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

FC Helsingør forstærker offensiven med en gammel kending, idet 27-årige Souheib Dhaflaoui vender tilbage til klubben. Den teknisk stærke offensiv spiller optrådte for FCH tilbage i efteråret 2016 og kommer nu direkte fra bundrivalerne Næstved BK.

FCH måtte i går sige farvel til Oliver Drost, men erstatningen lod ikke vente længe på sig. Således har angriberen Souheib Dhaflaoui i dag skrevet kontrakt med de lyseblå frem til udgangen af 2025. Han fik for få dage siden ophævet sin kontrakt med Næstved Boldklub et halvt år før tid, idet aftalen som deltidsspiller var svær at kombinere med bopæl og skolelærer-job i København.

– Hverdagen har ændret sig lidt her i foråret, hvorfor Soi´s skema ikke længere gik op. Det blev for stresset for ham og han følte ikke han kunne levere det, der skulle til for at yde sit bedste. Soi har været en helt fantastisk spiller for os gennem to perioder. Vi kommer til at savne ham både på og udenfor banen, lød det således fra De Grønne’s sportschef Peter Dinesen om spilleren, der nåede 106 kampe og 16 mål i den grønne trøje.

I Helsingør får han igen mulighed for at fokusere udelukkende på fodbold og både kendskabet til FCH og venskabet med anfører Daniel Norouzi har været udslagsgivende i valget af den nye klubtrøje.
– Det er et spændende projekt her i Helsingør. Jeg har også snakket lidt med Daniel Norouzi, som har fortalt gode ting om klubben og så husker jeg selvfølgelig også positivt tilbage på min tid her, fortæller han til FCHs hjemmeside.

FAKTA
Souheib Dhaflaoui (f. 8. maj 1996)
Position: Kant
Klubber: B.93, FC Nordsjælland, FC Helsingør, Næstved BK, FC Roskilde
FCH-kampe / Mål: 10 / 0
Kontrakt til: 31. december 2025

Til Helsingør Dagblad fortæller han
– Det er der flere grunde til. Jeg kan bedre se mig selv i projektet heroppe, og så vil jeg gerne tilbage til at fokusere 100 procent på fodbolden. Det får jeg mulighed for nu. Det kan være nogle lange dage, når man både skal arbejde og derefter tage til træning i Næstved, så FC Helsingør passer bedre med mit civile liv, og jeg er sikker på, at det også passer bedre til min motivation som fodboldspiller, siger Souheib Dhaflaoui.

Lejeaftale som ungdomstalent
For Dhaflaoui er skiftet til FC Helsingør et gensyn med den klub han optrådte for tilbage i 2016. Dengang kom spilleren med de tunesiske rødder til Helsingør i august på transfervinduets sidste dag, på en lejeaftale fra FC Nordsjælland. Ialt blev det til ti kampe i den lyseblå trøje, men ingen scoring for den da 20-årige kantspiller. Det kommer forhåbentlig nu fra Dhaflaoui, der siden har udviklet sig til en profil i NordicBet Ligaen.

Fra den halvårlige lejeaftale med FCH gik turen dengang til Næstved Boldklub. Siden fulgte ophold hos FC Roskilde og B.93 inden han for et par år siden vendte tilbage til klubben ved Susåen.