Ricki Olsen og Andreas Holm til FCH

Nordvest FC profiler får 2-årige kontrakter

FC Helsingør har hentet yderligere to markante navne, i skikkelse af de to Nordvest FC profiler Ricki Olsen og Andreas Holm.

Ricki Olsen er en fysisk stærk og målsøgende midtbanespiller, der oftest opererer på kanten, men lige så gerne spiller centralt.

Som søn af den tidligere Brøndby-legende Lars Olsen, har han fået sin fodboldopvækst på vestegnen, men tog siden til Randers FC, hvor han superligadebuterede i 2008.

Siden fulgte et lejeophold i Viborg, en kort periode i Næstved og de sidste to sæsoner i Nordvest FC, hvor han har nået 56 kampe.

Ricki Olsen, 25 år,  er ialt noteret for 48 superligakampe og 4 mål. Han har desuden spillet 2 kampe på U/21-landsholdet, hvor det blev til en enkelt scoring.

– Ricki er en rigtig dygtig fodboldspiller, med et stor drive og engagement. Han er fysisk stærk og sætter sig igennem. Det samtidig med, at han har et godt blik for sine medspillere og er stærk i oplæggerens rolle, fortæller sportschef Johnni Mosevang Christensen på klubbens facebookside.

Ricki Olsen og Andreas Holm ved præsentationen i FC Helsingør. Foto: FC Helsingør.
Ricki Olsen og Andreas Holm ved præsentationen i FC Helsingør. Foto: FC Helsingør.

Andreas Holm er ligeledes en fysisk stærk spiller, der har sin naturlige plads i det centrale forsvar, hvor han er stærk i luftrummet.

Den 25-årige spiller kom til Nordvest FC for fire år siden fra Tuse og var i den forgangne sæson anfører i klubben, der netop har skrottet Nordvest-navnet og nu trækker de gamle blå trøjer over hovedet igen og stiller op som Holbæk B&I. Holm har spillet 102 kampe for HBI/Nordvest.

– Andreas er en meget dygtig forsvarsspiller. Det er en ledertype vi har hentet ind her. Han er hurtig, god fysik og sikker på bolden. Det kombineret med et godt overblik og god teknik gør, at vi har store forventninger til ham i FC Helsingør, siger sportschef Johnni Mosevang Christensen.

Både Ricki Olsen og Andreas Holm har kontraktudløb i Holbæk mandag og har fået 2-årige kontrakter i FC Helsingør.

FCH hentede som bekendt klubbens topscorer Martin Koch for få dage siden og holbækkerne ser efterhånden ud til at gå en hård sæson i møde. Cheftræner Mogens Krogh er taget til Næstved og midtbaneprofilen Ferdinand Bangsgaard er flyttet til Roskilde.